Bauch

Cart

apendiksiti: Ajo që duhet të dini

apendiksiti: Ajo që duhet të dini Shtojca ndodh kur Shtojca bëhet e përflakur. Simptomat e hershme mund të ndryshojnë midis grupmoshave, dhe ato mund të ngatërrohen me simptoma të kushteve të tjera. Për t’i njohur ato. Më së shpeshti ndodh gjatë viteve të adoleshencës dhe viteve 20, por mund të zhvillohet në çdo moshë. butoniRead More

Imbruvica nuspojave: Što biste trebali znati

Imbruvica nuspojave: Što biste trebali znati Pregled imbruvica (ibrutinib) je lijek za namijenjena recepta. Uprava za hranu i lijekove (FDA) odobrila je da postupaju sa određenim problemima i imunološkim sistemom i karcinoma u odraslih. Konkretno, Imbruvica je odobren za liječenje sljedećih uvjeta u određenim situacijama: hronično (dugoročno) graft-versus-host bolest Macroglobulinemija Waldenström mali limfocitni limfom iliRead More

Loading...